---
Zoeken in Stadsdeel Oost
Pad tot huidige pagina

Flevoparkbad

Lijst

Het openluchtzwembad is geopend van van zaterdag 25 april 2015 tot en met zondag 6 september 2015.

Reguliere openingstijden

Het zwembad is op dit moment gesloten.Tijdens het zwemseizoen is het zwembad dagelijks open van 10.00 tot 17.30 uur. De kassa sluit om 17.00 uur.

Warme dagen

Als het op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) warmer is dan 25 graden blijft het bad tot 19.00 uur open. De kassa sluit dan om 18.30 uur. In het weekend sluit het bad altijd om 17.30 uur. Houd de website en twitter in de gaten voor de actuele informatie.

Vroeg en laat zwemmen bij de Vereniging Flevoparkbad

Vrijwilligers uit de buurt zetten zich in om het Flevoparkbad buiten reguliere openingstijden open te stellen voor banenzwemmers. ‘s Ochtends vroeg vanaf 06.30 uur en ‘s avonds. Kijk voor de actuele tijden van het Vroeg- en Laatzwemmen én voor lidmaatschap op www.verenigingflevoparkbad.nl. Volg de vereniging ook op Twitter @zwembadFPB.

Slideshow deluxe

Flevoparkbad
Flevoparkbad
Flevoparkbad
Flevoparkbad
Flevoparkbad
Flevoparkbad
Kluisjes
Flevoparkbad
Snacks
Speeltuin
Ligweide
Ligweide
Flevoparkbad
Flevoparkbad
Tafeltennis
Kluisjes
Ingang
Springkussen

Adres

Insulindeweg 1002
1095 DH Amsterdam
Tel. (020) 692 5030
Eindhalte tram 7 en 14

Tarieven

Hier vindt u de tarieven voor dagkaarten, speciale tarieven en seizoensabonnementen voor verschillende doelgroepen. U kunt bij de kassa zowel pinnen als contant betalen.

Agenda Flevoparkbad

Meer(Agenda Flevoparkbad)

Ontspanning voor jong en oud!

Het Flevoparkbad is een van de zwempareltjes in Amsterdam Oost. Een veelzijdig zwembad dat garant staat voor zwemplezier voor jong en oud! In 2014 is het Flevoparkbad op een tweede plaats geëindigd bij de verkiezing 'Beste buitenbad van Nederland'.

Faciliteiten

Het buitenbad heeft een groot verwarmd diep en ondiep zwembad met een speeleiland, een kleuterbad en zonneweiden met speeltoestellen. Natuurlijk kunt u ook baantjes trekken in het 50-meter bassin. Of genieten van een lekker patatje, ijsje of broodje gezond op het gezellige zitterras.

  • Baantjes trekken in het diepe 50-meterbad
  • Zwemmen en spelen in het ondiepe bad
  • Een kleuterbad voor de kleintjes met speeleiland en waterglijbaan
  • Relaxen op de grote zonneweide
  • Tafeltennissen en tafelvoetbal
  • Spelen in de zandbak of op de luchttrampoline
  • Diverse horecavoorzieningen

Keurmerk

Het Flevoparkbad is gecertificeerd met het landelijk keurmerk 'Veilig en Schoon'. Dit betekent onder andere een perfecte hygiëne, dagelijks gecontroleerd zwemwater, gekwalificeerd personeel, voldoende kluizen om spullen in op te bergen en goed toezicht bij het water en op de zonneweiden.