---
Zoeken in Stadsdeel Oost
Pad tot huidige pagina

Flevoparkbad

Lijst

Het openluchtzwembad is geopend van zaterdag 26 april tot en met zondag 7 september 2014.

Reguliere openingstijden

Tijdens het zwemseizoen is het zwembad dagelijks open van 10.00 tot 17.30 uur. De kassa sluit om 17.00 uur.

Warme dagen

Als het op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) warmer is dan 25 graden blijft het bad tot 19.00 uur open. De kassa sluit dan om 18.30 uur. In het weekend sluit het bad altijd om 17.30 uur. Houd de website en twitter in de gaten voor de actuele informatie.

Vroeg en laat zwemmen bij de Vereniging Flevoparkbad

De Vereniging Flevoparkbad maakt het voor leden mogelijk om buiten de reguliere openingstijden te zwemmen in het Flevoparkbad. Deze Vereniging is opgericht om meer mensen te laten genieten van het buitenbad. Een van de activiteiten die zij aanbieden, is vroeg en laat zwemmen. Leden van de vereniging kunnen op maandag, woensdag en vrijdag van 06.30 tot 09.30 uur en dinsdag en donderdag van 18.00 tot 19.00 uur baantjes trekken in het zwembad.

Slideshow deluxe

Flevoparkbad
Flevoparkbad
Flevoparkbad
Flevoparkbad
Flevoparkbad
Flevoparkbad
Kluisjes
Flevoparkbad
Snacks
Speeltuin
Ligweide
Ligweide
Flevoparkbad
Flevoparkbad
Tafeltennis
Kluisjes
Ingang
Springkussen

Adres

Insulindeweg 1002
1095 DH Amsterdam
Tel. (020) 692 5030
Eindhalte tram 7 en 14

Tarieven

Hier vindt u de tarieven voor dagkaarten, speciale tarieven en seizoensabonnementen voor verschillende doelgroepen. U kunt bij de kassa zowel pinnen als contant betalen.

Enquete

We willen dat iedereen blijft genieten van het Flevoparkbad. En daarom willen we blijven horen wat je van ons zwembad vindt. Geef je mening via deze enquete. Alvast bedankt!

Ontspanning voor jong en oud!

Het Flevoparkbad is een van de zwempareltjes in Amsterdam Oost. Een veelzijdig zwembad dat garant staat voor zwemplezier voor jong en oud! In 2013 is het Flevoparkbad uitgeroepen tot het beste buitenbad van Amsterdam.

Faciliteiten

Het buitenbad heeft een groot verwarmd diep en ondiep zwembad met een speeleiland, een kleuterbad en zonneweiden met speeltoestellen. Natuurlijk kunt u ook baantjes trekken in het 50-meter bassin. Of genieten van een lekker patatje, ijsje of broodje gezond op het gezellige zitterras.

  • Baantjes trekken in het diepe 50-meterbad
  • Zwemmen en spelen in het ondiepe bad
  • Een kleuterbad voor de kleintjes met speeleiland en waterglijbaan
  • Relaxen op de grote zonneweide
  • Tafeltennissen en tafelvoetbal
  • Spelen in de zandbak of op de luchttrampoline
  • Diverse horecavoorzieningen

Flevoparkbad zwemklaar voor 2014

Vroege vogels

Keurmerk

Het Flevoparkbad is gecertificeerd met het landelijk keurmerk 'Veilig en Schoon'. Dit betekent onder andere een perfecte hygiëne, dagelijks gecontroleerd zwemwater, gekwalificeerd personeel, voldoende kluizen om spullen in op te bergen en goed toezicht bij het water en op de zonneweiden.