---
Zoeken in Stadsdeel Oost
Pad tot huidige pagina

Park Frankendael

Afbeelding

frankendael breed

Wat is er te doen?

De Pure Markt op de laatste zondag van de maand symboliseert het park: divers, veelzijdig en puur genieten. Vind de ruïne, ravot in de natuurspeelruimte, flaneer over de Slingerlaan en geniet van uw eigen picknick of het eten en drinken van de horeca in en om het park.

Rondom het park

Aan de noordkant ligt de negentiende-eeuwse Don Boscobuurt met een aantal horecagelegenheden. Aan de oostkant is de Middenweg met diverse eet- en drinkgelegenheden en winkels waaronder een supermarkt met parkeergarage.

Huisregels

In het park mag heel veel. In de huisregels staat welke activiteiten u zonder overleg met het stadsdeel mag organiseren. Hier vindt u ook, wanneer nodig, hoe u een vergunning kunt aanvragen.

Parkmanagement

Met bewoners en ondernemers gaan we de kwaliteit van het park behouden en versterken. De parkmanagers houden hiervoor een Agenda voor Beheer & Ontwikkeling bij. Heeft u een onderwerp voor de agenda? Mail ons.

Afbeelding

Plattegrond Park Frankendael

Boekje

Van het Park Frankendael vindt u in het boekje een beschrijving van de identiteit van het park, actuele ontwikkelingen en kansrijke ideeën voor de nabije toekomst.

Facebook

Elk park heeft een facebookpagina die u kunt gebruiken als gastenboek en ideeënbus.

Vrienden van het park

Achter elke parkenpagina hangt een zelfstandige vriendenpagina. Hier staan de partners van het park en kunt u hun doelstelling lezen.